Voetmassage

Voetmassage5
Voetmassage4
Voetmassage3
Voetmassage2
Voetmassage1
PlayPause
Voetmassage5
Voetmassage4
Voetmassage3
Voetmassage2
Voetmassage1
previous arrow
next arrow

Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af. Joggend, slenterend, lopend, enzovoort. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn. Maar, misschien voel je ook daadwerkelijk pijn. Onder je voet of elders in je lichaam: je hoofd, je rug, buik. Misschien kamp je met allerlei emoties. Boosheid, stress, verdriet, angst et cetera. Die zetten zich immers ongemerkt vast in je lichaam. Weet je dat een voetmassage dan kan helpen om de pijn te verlichten en/of je weer prettiger in je vel te voelen? Volgens Thaise geneeswijzen vetellen je voeten wat er in je lichaam en geest omgaat.

Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen. Wat er gebeurt, is dat de zelfhelende werking van je lichaam wordt gestimuleerd. Afvalstoffen kunnen je lichaam verlaten. Daarom wordt na een voetmassage ook vaak geadviseerd om veel water te drinken. Dat ondersteunt de afvoer van afvalstoffen. Na afloop van zo’n massage voel je je dan ook vaak al een stuk lichter en prettiger.

De heilzame effecten van voetmassages
Een massage van de voeten is geschikt voor iedereen en heeft, zoals aangegeven, een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Overigens is een dergelijke massage nooit bedoeld als vervanging van de reguliere geneeskunst. Bijgaand een aantal positieve effecten van zo’n massage, zoals:

  • Het ontspant en ontstresst
  • Het stilt pijn
  • Het boost je afweer
  • Het verbetert de doorbloeding
  • Het bevordert je nachtrust
  • Het pept je humeur op

30 minuten    € 30,00
60 minuten    € 50,00
90 minuten    € 70,00
120 minuten  € 95,00

Reacties zijn gesloten.