Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage4
Kruidenstempelmassage3
Kruidenstempelmassage2
Kruidenstempelmassage
PlayPause
Kruidenstempelmassage4
Kruidenstempelmassage3
Kruidenstempelmassage2
Kruidenstempelmassage
previous arrow
next arrow

Kruidenstempelmassage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme (+/-50 C) kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

 

Deze massage is Oosters van oorsprong. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat uit Thaise kruiden.
Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannen massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

Kortom, kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op uw lichaam en geest.

De behandeling

 • Er wordt gemasseerd met warme olie waarin aangepaste etherische olie vermengd wordt.
 • De rug en schouders worden met de warme stempels gemasseerd.
 • Daarop volgt een ontspannende massage van de rug met warme olie.
 • De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage.
 • En de behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten en onderbenen.

Het is voor uzelf prettig om na een kruidenstempel massage de rest van de dag of avond geen verplichtingen te hebben.

60 minuten     € 65,00
90 minuten     € 90,00
120 minuten   € 110,00

 

De werking van kruidenstempel massage

De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.

De kruiden ontslakt, regenereert en verzorgt de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. De massage met de kruidenstempels activeert de stofwisseling. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name, dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

Een kruidenstempelmassage heeft een sterk reinigend effect op de organen. Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het kruidige aroma van de stempels in samenspel met zachte muziek begeleiden jou in een droomwereld van geborgenheid is een geschenk aan uzelf. Massage met een échte dieptewerking. Tijd om weg te dromen, ontspannen en tanken van nieuwe energie.

Uw lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De deugddoende warmte van de kruidenstempels ontspannen uw geest en de zachte massage van uw huid maakt u gevoelig voor welzijn en verlevendigt uw geest.

 

Kruidenstempelmassage heeft als doel:

 • Het heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking
 • Stressvermindering
 • De lymfecirculatie en de bloedcirculatie te optimaliseren
 • Ontspanning van stijve spieren
 • Slaapstoornis te verbeteren
 • Emotionele en lichamelijke spanning te verminderen
 • Activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam
 • Zorgt voor verlichting bij acute en chronische spierproblemen
 • Stimuleert het immuunsysteem
 • De huid zijdezacht en strakker te maken
 • De spijsvertering te bevorderen

Reacties zijn gesloten.