Hot stone massage

Hotstone-massage3
Hotstone-massage2
Hotstone-massage1
PlayPause
Hotstone-massage3
Hotstone-massage2
Hotstone-massage1
previous arrow
next arrow

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 60 tot 120 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom je de hot stone massage niet een keer zou moeten proberen!

60 / 90 / 120 minuten     € 65,00 / € 90,00 / € 110,00

Wat is Hot stone massage?
Bij deze massage worden ronde basaltstenen gebruikt die een temperatuur hebben van ongeveer 45 graden.

Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch en hard gesteente met een hoge dichtheid. Dankzij die eigenschappen houden de stenen de hitte goed vast. De warmte en druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Spanningen worden verlicht, stress vloeit uit je lichaam weg en je ontspant volledig. Bovendien krijg je er energie van.

Pure ontspanning
De stenen worden verwarmd met stoom. De aandachtsgebieden van het lichaam zijn het eerst aan de beurt, meestal is dit je rug en je nek. De stenen zorgen voor een heerlijk aangename warmte. Ze geven tegelijkertijd een zekere druk die te vergelijken is met een rekoefening. Als de steen weggehaald wordt, is dit goed te voelen. Na het leggen van de stenen word je verder gemasseerd met warme stenen en warme olie. Lange, rustige en cirkelvormige bewegingen zorgen voor dat heerlijke gevoel. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel, waardoor je zowel fysiek als mentaal ultieme ontspanning ervaart.

Helende werking
Deze massage draagt niet alleen bij aan het zelfherstel van het lichaam, het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van organen, maar ook op mentaal vlak zijn er veel voordelen. Je komt helemaal tot rust, ontspant en stress is even verleden tijd. Lichaam en geest komen weer in balans. Overtuigd?

60 minuten    € 65,00
90 minuten    € 90,00
120 minuten  € 110,00

Reacties zijn gesloten.