Behandelingen

Traditionele Thaise massage >>>

Onze specialiteit. Traditionele Thaise massage een vrij harde en stevige massage, waarbij de masseuse op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert.

Deze Thaise massage is onderdeel van de Thaise medische traditie en heeft zich bewezen als zeer effectief en speelt nog steeds een belangrijke rol binnen het medisch systeem van Thailand.


(Olie) Ontspanningsmassage >>>

Een rustige ontspanningsmassage waarbij er olie wordt gebruikt. Hierbij wordt het hele lichaam gemasseerd, voor en achterzijde (vanaf 1 uur massage).


Hot stone massage >>>

Een massage waarbij warme stenen gebruikt worden. Door de druk dringt de warmte diep door in de spieren waardoor je weer ontspannen voelt en energiek. Hierbij wordt de achterzijde van het lichaam gemasseerd.


Kruidenstempel massage >>>

De van oorsprong oosterse massage waarbij kruiden pakketjes worden gebruikt. De warme pakketjes reinigen de huid en zorgen voor een ontspannen gevoel. Hierbij wordt voornamelijk de achterzijde van het lichaam gemasseerd.


Hoofd-, nek- en schoudermassage >>>

Een vastzittende schouder of een opkomende hoofdpijn kan worden verzacht met deze massage. Deze massage voor zorgt een versnelde bloedsomloop en het afvoeren van de afvalstoffen in het bloed.


Voetmassage >>>

Een voetmassage verbeterd de doorbloeding en hiermee verhoogt de energie doorstroming in het lichaam.

Reacties zijn gesloten.